Testimonials: wat anderen zeggen

Tijdens mijn carrière heb ik met veel verschillende mensen actief samengewerkt. Op deze pagina enkele klanten over hun ervaring met de samenwerking die ze met mij hebben gehad.

“Mellius is op een goede natuurlijke manier leidinggevend, hij heeft in ons verandertraject weerstand goed kunnen wegnemen. Hij is empathisch, reageert meebewegend op weerstand, emoties en vragen. Hij is analytisch sterk: hij kan snel gerichte informatie tot zich nemen. En dat verwerken in een proces of document dat deelbaar is met anderen.”

Annemarie Timmer Arends, Teamlid Detecting Financial Crime, ABN-AMRO

“Mellius zijn sterke punten:

  • open minded
  • eerlijk
  • neemt initiatieven en is leergierig.

Hij durft iedereen aan te spreken (zelfs Vice Presidents).”

Kaeso de Jager, Executive Vice President Capgemini en voormalig-bestuurder VNO-NCW

“We willen met ons bedrijf groeien en goed voorbereid zijn op de toekomst. We zijn al meer dan 15 jaar een innovatief bedrijf en willen logopedie in heel Europa efficiënter en toegankelijker maken door AI toe te passen. Maar hoe groei je op een goede manier? Mellius helpt ons daarbij en er gebeurt écht iets! Hij helpt ons om verbeteringen in een logische volgorde te doen. Hij geeft ons richting en identificeert knelpunten in onze organisatie. We waarderen dat Mellius meedenkt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij is betrokken. Hij streeft naar excellence en pakt de koe bij de hoorns. Zijn intrinsieke motivatie om ons te helpen om effectief en duurzaam te verbeteren is duidelijk merkbaar. Mellius brengt waardevolle expertise in en zijn begeleiding is van onschatbare waarde.

Paul Jenkins, CEO en Elisa Gielen, directeur, TinyEYE Europe - Online logopedie

“Wij hebben nog nooit zo’n goed document met requirements ontvangen. Om bij een IT project teleurstellingen achteraf te voorkomen is dit perfect.”

Joost Heijligers, CEO FinTech / SaaS bedrijven, Finly & FinConnect

“Ik vind het bijzonder hoe Mellius er voor zijn collega’s is. Hij levert een hele positieve bijdrage in het team en dat op een bescheiden manier. klasse gedaan!”

Tamar Brouwer, Scrum Master, Nationale Nederlanden

"Het is altijd de vraag wat het werken met externen gaat opleveren. Ik heb veel met externen gewerkt. Ik vroeg mij vooraf af wat ik aan de samenwerking met Mellius zou gaan hebben. Mellius heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hij is goed in het verzamelen, bewaken en kwalificeren van requirements. Gooi er een kwartje in en Mellius zorgt ervoor dat je een euro terugkrijgt. Hij heeft een enorme drive om klantwaarde toe te voegen. Hij is goed in het bewaken van de project scope en hij houdt het doel van het project scherp in de gaten. Ik waardeer zijn opstelling als mens. Hij stelt zich onafhankelijk op."

Duco Neve, Projectmanager, Zicht Adviseurs

“Het niet waarmaken van beloftes door IT-leveranciers heb ik meerdere keren meegemaakt bij systeemimplementaties. Daarnaast werd er vaak alleen gekeken naar het kostenplaatje, maar niet naar wat het oplevert voor de business. Tijdens het digitale verandertraject voor een nieuwe risicoverzekering tool hebben we het voorzichtig aangevlogen met een uitgebreide Proof of Concept en door gebruikers uitgebreid te betrekken. Mellius was verantwoordelijk voor de businessanalyse tijdens de PoC, het veranderproject en de implementatie. Ik zou samenwerken met Mellius zeker aanraden! Hij heeft een helikopterview, kan goed prioriteiten stellen en verbindt de business en IT. Het systeem is succesvol live gegaan en heeft geleid tot meer gebruikersgemak, een 50% reductie in de doorlooptijd voor de bulk van de cases en minder frustratie op de afdeling. De werkwijze van dit veranderproject is wat mij betreft de blauwdruk voor alle toekomstige digitale verandertrajecten die wij binnen ons bedrijf gaan uitvoeren.”

Gladys Geurts, Product Owner / Teammanager Particulier Zicht Adviseurs

Het is prettig en gemakkelijk om met Mellius samen te werken. Hij heeft vaak maar een paar woorden nodig. Dit is erg prettig in de hectische context van een grote aanbesteding. Zijn samenwerking met de externe IT leverancier was goed. De Proof of Concept en het contract dat we met deze IT leverancier hebben afgesloten bleken essentieel voor het tekenen van het totale contract van meer dan 100 miljoen euro.

Arthur van Donzel, Commercieel Directeur Continentaal Europa, Capgemini

"Onder extreme tijdsdruk - tijdens de zomervakantie - leidde Mellius een toegewijd team om de functionele en technische toepasbaarheid van een alternatieve rekenkern te beoordelen. Het resultaat was dat vanuit technisch en functioneel oogpunt een alternatieve rekenkern werd geselecteerd, waardoor we de ondertekening van de totale deal konden voortzetten."

 Arie Edens, Hoofd Capgemini Pensioen services

“Mellius zorgt ervoor dat de afstemming binnen een team op één lijn komt. Ik voelde mij als teamlid binnen Mellius zijn team een belangrijke stakeholder. Ik hou van zijn eerlijkheid en natuurlijke houding."

Parth Kothari, Senior API Developer, Capgemini

“Mellius heeft geweldig werk geleverd in de bid onderhandelingen bij AXA Duitsland. Hij is altijd betrouwbaar, brengt zeer goede ideeën in en produceert altijd zeer goede resultaten.

Thomas Klein, Hoofd Sales financiële dienstverlening, Capgemini Duitsland

“Mellius heeft een hele prettige positieve persoonlijkheid en is daarom een fijn persoon om mee te werken. Daarnaast kan hij zijn kennis delen en uitleggen zonder als een betweter of haantje over te komen. Dat is zeldzaam, hij heeft een enorme gunfactor bij klanten! Ik vond het ook prettig dat hij mij afremde aan het begin van het project om stil te staan bij de ‘zachtere’ dingen als elkaar leren kennen en afspraken maken over hoe we samen willen werken. Nogmaals dank daarvoor!”

Sannemarije van Arend, Senior Manager, Capgemini Invent

“Mellius is enthousiast, neemt zelf initiatief en denkt proactief mee. Hij heeft goede analytische vaardigheden, hij legt verbanden en kan de consequenties goed overzien. Hij is breed inzetbaar binnen diverse projecten"

Sonja van den Brink, Projectmanager, Nationale Nederlanden

 “Mellius kan op alle niveaus goed werken. Hij voegt waarde toe op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij levert altijd hoge kwaliteit. Ik heb diep respect voor hoe hij heeft gepresteerd. Hij krijgt dingen voor elkaar!”

Micha Meulman, Opdrachtgever Detecting Financial Crime, 

ABN-AMRO

“Mellius maakt materie zich snel eigen en hij begrijpt de behoefte van de klant. Hij heeft een goed geheugen, is scherp, stelt de juiste vragen en denkt 2 stappen verder. Het is een heel prettig persoon waar ik ruim 1,5 jaar met veel plezier mee heb samengewerkt.”

Raymond Hankart, Sr.  Internet Marketeer / Product Owner, Zicht Adviseurs

“Mellius is buitengewoon gedreven en gemotiveerd. Op meerdere werkterreinen nam hij het voortouw en stuurde het team aan op betere resultaten. Hij toonde solide vaardigheden in het sales proces, transitie proces en project fase. Hij heeft de waarde van wat we aan onze klanten leveren verhoogd.”

John Neumiller, Hoofd Guidewire Global Delivery, Vice President, Capgemini

“Mellius heeft uitstekend werk geleverd in een hectische omgeving. Hij gedraagt zich als een spin in het web en kan heel goed communiceren met interne en externe stakeholders. Hij begrijpt het onvoorspelbare deel van een livegang en is altijd positief. Een groot compliment voor het business implementatie draaiboek dat Mellius heeft gemaakt en beheerd.”

Angelique van Gend, Business Implementatie Manager, Nationale Nederlanden

“Mellius draagt bij aan het succes van het team. Het gaat hem er niet om wie de eer krijgt, alleen dat de taak wordt volbracht. Mellius laat een hoge mate van intellectuele effectiviteit zien. Hij communiceert effectief met technische en niet-technische mensen. Hij is altijd eerlijk en betrouwbaar in de samenwerking. Hij respecteert anderen.”

Saptorshi Das, Full Stack Developer, Capgemini

“Mellius heeft een pro-actieve houding, denkt in oplossingen en niet in problemen. Hij kan goed luisteren, geeft zijn mening op de juiste momenten en laat anderen aan het woord. De coaching die Mellius mij heeft gegeven heb ik als zeer positief ervaren. Hij gaf mij tips en coaching over mijn werkzaamheden, maar ook over soft skills en andere consultancy vaardigheden. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Kevin van Harn, Coachee, Nationale Nederlanden

“Mellius weet de juiste partijen om tafel te krijgen en ziet/benoemd de verschillende belangen. Dit combineert hij met een duidelijke manier van communiceren, zodat er effectief vergaderd wordt en onduidelijkheden worden voorkomen. Hij is in staat om overzicht te creëren en structuur aan te brengen. Hierdoor slaagt hij erin doelstellingen te behalen en te zorgen dat de 'neuzen dezelfde kant opstaan'. Ik vond het prettig samenwerken in ons fraudepreventie project.”

Jannes de Haan, Procesmanager, Nationale Nederlanden

“Mellius is al meer dan 3 jaar mijn coach, onze coach-coachee relatie is erg gegroeid. In het eerste jaar hielp Mellius mij vooral bij het vinden van oplossingen voor zeer specifieke problemen en uitdagingen. Daarna zijn wij in een fase beland waarin hij een sparringpartner is geworden die mij echt uitdaagt om het beste uit mijzelf te halen. Hij geeft uitstekende feedback en adviezen. Alles bij elkaar een zeer op maat gemaakte, leerzame en prettige ervaring.”

Joep van Donzel, Coachee, Business Manager, Capgemini

“Ik hou van Mellius zijn enthousiaste aanpak, proactieve gedrag en energie. Hij is inhoudelijk gedreven en levert hoge kwaliteit. Hij had een grote impact met het leiden van de Proof of Concept op de pensioendeal met een totale contractwaarde van meer dan 100 miljoen euro. Tijdens de pensioenovereenkomst begreep hij de algehele complexiteit en afhankelijkheden. Hij heeft dit heel goed gedaan! Verder begrijpt hij functionele als technische zaken en kan hij goed in een flexibele agile omgeving werken.”

Jimut Basa, Hoofd Sales België en Nederland, Vice President, Capgemini

“Ik was bang om belangrijke zaken over het hoofd te zien en wensen door te drukken die voor het grotere geheel geen waarde toevoegen. Ik heb iemand nodig die mij een spiegel voorhoudt. Mellius was voor mij deze spiegel; hij heeft mij geholpen om bewuste keuzes te maken. Hij heeft kennis van zaken, behoudt de helikopterview en stelt goede vragen over waarom we iets zouden willen. Hij denkt door en denkt een stap verder. Verder is hij toegankelijk en laat hij anderen in hun waarde. Door zijn hulp hebben we tijdens het verandertraject aan de juiste zaken gewerkt in het belang van de adviseur en de klant.”

Gladys Geurts, Product Owner / Teammanager Particulier

Plan direct je afspraak

Ontvang scherpe inzichten in jouw mailbox

Schrijf je in voor de 'Scherpe Inzichten' nieuwsbrief en ontvang deze op onregelmatige tijdstippen. Je ontvangt alleen waardevolle e-mails. Blijf als eerste op de hoogte.